Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Rezervor ingropat Geberit Delta 100, h-112 cm, adancime 12 cm si cadru

Cod: 111.153.00.1
838.00 RON
1,029.00 RON

Rezervor ingropat Geberit Delta 100, h-112 cm, adancime 12 cm si cadru cu actionare frontala pentru vas wc suspendat

Acest rezervor incastrat Geberit DuoFix Delta UP100 are cadru si actionare frontala, fiind recomandat pentru instalare in fata sau un spatele unui perete solid de caramida, gips-carton sau lemn. Dimensiunile specifice acesstui rezervor sunt: 112 x 50 x 12 cm, iar principalele caracteristici sunt: adancime de instalare de 12 cm, autoportant, picioare suport galvanizate si ajustabile de la 0 la 20 cm, rezervorul de apa este asigurat impotriva condensarii, cotul de golire flexibil si fono-absorbant, prevazut cu gauri de 9 mm pentru o eventuala fixare in structura de lemn. Conectarea la aprovizionarea cu apa se face central-spate sau central-sus, volumul de golire fiind ajustabil.

Producator: Geberit
Garantie: 10 ani
Colectia: Delta 100

Geberit este un producator german de sisteme pentru bai care a pasit deja catre viitor atat prin viziune cat si prin produsele destinate confortului din baie. Moto-ul lor, “O lume plina de posibilitati”, se reflecta in toate produsele care poarta marca Geberit.

Producatorul german, in cei 150 de activitate, a adunat cunostinte temeinice si a reusit sa dezvolte noi produse sanitare pentru baie care s-au dovedit a fi inovatoare, versatile si foarte usor de instalat fara a face rabat de la functiile estetice, din contra, a reusit sa creeze sisteme sau cadre care ascund partile inestetice ale obiectelor sanitare in perete.

Geberit ascunde tot si propune aspecte moderne, minimaliste si cu tehnologie avansata. Wc-urile suspendate cu rezervoare incastrate sau ingopate creaza un cadru elegant care poate fi personalizat conform viziunii clientilor, singurele elemente vizibile fiind de cele mai multe ori clapetele de actionare dual flush.

Pretabile atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel comercial, produsele Geberit sunt intalnite in baile din hoteluri si pensiuni, in baile mall-urilor si a magazinelor, in baile corporatiior si a firmelor care au optat pentru incastrarea obiectelor sanitare.

Prin design elegant si functii exceptionale, obiectele sanitare si cadrele se sustinere brevetate care ies din fabrica producatorului poarta stampila calitatii si durabilitatii germane.

Baia este privita ca un spatiu personal dedicat relaxarii. Geberit propune tehnologii sanitare cu maxima functionalitate ascunse in perete tocmai pentru a crea spatii unice, versatile, cu stil si personalitate.

Pentru bai ordonate si spatioase va recomandam solutiile complete si inovatoare de la Geberit care vor defini confortul si aspectul estetic al bailor, vor fi o sursa de inspiratie.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 500 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Rezervor ingropat Geberit Delta 100, h-112 cm, adancime 12 cm si cadru
838.00 RON
1,029.00 RON
Cantitate: