Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Parchet EGGER Stejar alb Cesena 129,2x19,3 cm

Cod: EPL143
79.00 RON/mp
132.00 RON/mp
Se livreaza doar la cutie ( 1 cutie = 1.5 mp - Total: 118.50 RON )
Cantitate:

Parchet EGGER Stejar alb Cesena 129,2x19,3 cm

Parchetul EGGER in format mare cu aspect de lemn pentru incaperile cu umiditate ridicata, rezista la umiditate prin sistemul Waterguard pana la 72 de ore, datorita structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ si montare potrivita pe forma cu sistemul de instalare CLIC it si are o structura Smoothtouch. Parchetul prezinta urmatoarele dimensiuni : 1292 x 193 mm, avand o grosime de 12 mm, pretul afisat este per m². Parchetul se vinde doar la cutie, aceasta avand 1,5 m²/cutie si are clasa de trafic 33. Se poate utiliza in diverse moduri in toate spatiile de locuit si comerciale cu trafic intens, precum camerele de hotel. Parchetul prezinta fateta-V circumferentiala, care accentueaza caracterul special al placilor. Parchetul este de tip natural pore - Fibra lemnoasa autentica, identica decorului, are proprietati antibacteriene- gratie rezistentei naturale a suprafetei din rasina melaminata care impiedica reproducerea bacteriilor. Fara adaos de agenti chimici. Parchetul din gama Egger a obtinut sigiliul calitatii Blue Angel - cel mai vechi si renumit sigiliu de autentificare din lume: Blue Angel confirma angajamentul nostru fata de protectia mediului. De asemenea, a obtinut certificat PEFC - asigurarea silviculturii sustenabile pe termen lung este o prioritate de top pentru EGGER. Din acest motiv noi utilizam lemn provenit din silvicultura sustenabila in productie. PEFC, unul dintre sistemele de certificare lider din Europa, confirma angajamentul nostru. Satisface standarde inalte de curatenie - usor de curatat si de intretinut, montajul se realizeaza fara adeziv cu ajutorul sistemului de montal flexibil de tip CLIC it! Datorita varietatii decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea si eleganta scandinava cu stil, designul perfect poate fi regasit in fiecare incapere si fiecare dorinta in materie de amenajari interioare. Alaturi de gama vasta de decoruri, pardoseala noastra laminata dispune de o executie de inalta calitate si caracteristici functionale. Este rezistenta si usor de intretinut, flexibila si usor de montat. Toate acestea la un raport pret-performanta excelent. Simtiti la fiecare pas calitatea pardoselii noastre laminate. Adio dale reci: alegeti pardoseli produse sustenabil si usor de montat. Pardoseala noastra laminata cu tehnologia Aqua+ tine apa la distanta. Datorita panoului suport rezistent la umiditate, Aqua+, este perfecta pentru baie, bucatarie si holuri si desigur, pentru medii comerciale curatate frecvent. Pardoseala noastra laminata Aqua+ este solutia inovatoare pentru baia Dvs!

Forma: Dreptunghiulara
Producator: EGGER
Culoare: Gri-Deschis
Lungime: 130 cm
Latime: 20 cm
Livrare: 3-5 zile
Tip produs: Parchet
Grosime: 12 mm
Efect: Fateta-V circumferentiala
Trafic: 33
Utilizare: Baie si incaperi umede

În anul 1962 s-au produs în fabrica din St. Johann in Tirol 30 m3 PAL pe zi.
În prezent această cantitate de materiale pe bază de lemn se produce în cele 20 fabrici EGGER în mai puțin de 2 minute.

Un concept complet integrat: ne gândim la clientul final încă de la materia primă.  EGGER integrează toți partenerii implicați în lanțul creării de valori. Integrarea înseamnă implicarea în fiecare etapă din întregul proces. În fiecare domeniu. Implementăm acest concept prin utilizarea propriei instalații de producție adezivi, companiile noastre de administrare forestieră și de reciclare lemn, plantațiile cu ciclu scurt de rotație, și propriile sisteme de logistică.
Integrare inversă: la fabrica noastră de la Rădăuți (RO), dar și în alte locații, avem propria instalație pentru producția de rășini de impgrenare și adezivi.

Compania EGGER a investit peste 40 de milioane de EUR în realizarea celei mai moderne instalațiii de adezivi, inclusiv peste 8 milioane de EUR în tehnologii performante, de ultimă generație, pentru protecția mediului înconjurător și a comunităților. Astfel, EGGER Technologia produce adezivi şi răşini de impregnare care sunt utilizate pentru impregnarea hârtiei decorative dar și în procesul de fabricaţie a plăcilor de PAL şi OSB. Instalația de adezivi de pe platforma EGGER Rădăuți funcţionează în baza AIM nr. 11/26.10.2011. Grupul EGGER operează instalații de adezivi în 3 dintre fabricile sale din Germania, Marea Britanie și România.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
https://www.youtube.com/watch?v=-1eOzePK9ug&feature=emb_title
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 500 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Parchet EGGER Stejar alb Cesena 129,2x19,3 cm
79.00 RON/mp
132.00 RON/mp
Cantitate: