Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Cadita dus si sifon Imperma Serena marmura compozita 180x90xH3 cm

Cod: SER18090RAL9010-1
2,259.00 RON
2,361.00 RON
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 800 Ron.
  • Livrare: 3-5 zile
  • Garantie: 2 ani
  • Consultanta de specialitate: 0720 456 456
  • Plata in rate - Vezi detalii

Cadita dus si sifon Imperma Serena marmura compozita 180x90xH3 cm

Colectia de cadite de dus Imperma este realizata dintr-un compus de rasina amestecat cu marmura minerala si acoperit cu un strat de gel-coat. Acest invelis este utilizat de nave pentru a le proteja de apa de mare. Fabricarea se face in matrita prin turnare, oferind fiecarei cadite de dus o suprafata antiderapanta de gradul 3. Cadita are urmatoarele dimensiuni : 1800x900xH30 mm. Densitatea : 1.900 kg/m3. Absortie: 0,01%. Caditele de dus au o inclinare spre scurgerea cuprinsa intre 1,3% si 2,2%. Sifonul de scurgere se integreaza perfect cu cadita de dus, oferind o evacuare extrem de rapida si sigura (sifonul de scurgere este inclus in pret). Toate caditele noastre de dus au o suprafata antiderapanta de gradul 3, asigurand astfel siguranta dvs. si a familiei. Modelul Serena vine in culori diferite cu textura de piatra naturala. Cadita de dus perfecta pentru bai mai putin spatioase. Caditele se aduc pe comanda, in urma achitarii integrale ale acestora.

Forma: Dreptunghiulara
Producator: Imperma
Material: Marmura compozita
Culoare: Alb, Gri, Crem, Grafit
Lungime: 1800 mm
Latime: 900 mm
Livrare: 3-5 zile
Inaltime: 30 mm
Garantie: 2 ani
Colectia: Serena
Tip produs: Cadita dus

IMPERMA este o companie fondată în anul 2018 în orașul Oradea, jud Bihor, unde suntem dedicați fabricării și proiectării de cadițe de duș de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a oferi un plus în confort si siguranță. Cadițele noastre de duș se caracterizează prin adaptabilitatea și capacitatea lor de a se potrivi în orice mediu, fie acasă, fie în spații de afaceri, cum ar fi hoteluri, pensiuni, spa etc. Avem o vocație absolută pentru munca noastră, ceea ce ne împinge către dezvoltarea continuă a noilor colecții care răspund nevoilor fiecărui client. În prezent, oferim trei linii de colecții de cădițe de duș diferențiate pentru a da cel mai potrivit răspuns la fiecare nevoie.

Compania respectă cerințele stabilite de Uniunea Europeană în REGULAMENTUL (UE) 305/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 9 martie 2011, privind marcarea CE a produselor destinate construcției.

Plăcile de duș fabricate de companie îndeplinesc criteriile stabilite în standardul armonizat EN 14527: 2006 + A1: 2010 “Plăci de duș de uz casnic” pentru clasa 2, nivel cerut de marca CE. În plus, plăcile ating cel mai înalt nivel de antiderapant Clasa alunecată 3, conform UNE ENV 12633: 2003.

Procesele noastre de fabricație sunt supuse unor standarde solicitante de aprobare și verificări și controale continue pentru a asigura un produs de înaltă calitate, respectând siguranța și sănătatea lucrătorilor noștri. Fabrica noastră din Oradea are sisteme moderne de producție, în conformitate cu cele mai noi tehnologii aplicate la fabricarea cadițelor de duș.

Avem o echipă de designeri și cercetători care dezvoltă cadițele de duș cu grijă și cunoștințe în alegerea materialelor, în pregătirea și designul, oferind întotdeauna calitate și siguranță în fiecare produs. Un tratament personalizat împreună cu procese de producție optimizate și garantate ne permit să oferim o calitate înaltă la costuri competitive. Unul dintre pilonii noștri este creșterea și dezvoltarea noastră internațională. Pentru aceasta, suntem în permanentă legătură cu ceea ce cere piața și nevoile clienților noștri, putând astfel garanta un serviciu excelent. Avem o decizie hotărâtă de extindere și efortul nostru permanent caută să obțină o relație solidă și stabilă cu clienții noștri. Căutăm să fim în fruntea proiectării produselor noastre, adaptându-le în permanență la nevoile fiecăreia dintre piețe și la cerințele diferite ale fiecărui tip de consumator.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 800 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Cadita dus si sifon Imperma Serena marmura compozita 180x90xH3 cm
2,259.00 RON
2,361.00 RON
Cantitate: