Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Conditii de garantie

Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, clientul are obligatia ca in momentul in care receptioneaza coletele de la curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea produselor.

In cazul in care se constata deficiente ale produselor,produse livrate eronat,clientul va consemna pe documentul curierului deficientele constatate.

Prin semnarea documentului de livrare a curierului fara obiectii se intelege acceptarea produselor si orice obiectiune ulterioara din partea clientului privind garantia nu mai este posibila.

In cazul in care clientul nu verifica produsele sau nu se consemneaza nicio obiectiune, semnatura de primire pe documentul cuierului  de catre client implica acceptarea marfii si confirmarea verificarii integritatii acesteia de catre client.

Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto a curierului.

De la punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, curierul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina.

Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta.

Formular de garantie