Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

► Online cu card bancar:

In cazul plăților online folosind cardurile bancare, magazinul online nu percepe nici un comision suplimentar Cumpărătorului.
Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in condiții de maximă securitate garantata de procesatorul de plati si de platforma 3Dsecure in care magazinul Bagno  este inregistrat. Nici o informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vanzătorului. Cumpărătorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului toate  detaliile cerute in pagina de plata a procesatorului.

► Ramburs cu numerar:

Ramburs numerar, prin intermediul curierului, pentru comenzi a caror valoare totala este mai mica de 5000 Ron. Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 500 Ron. Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 Ron, costul de livrare este 40  Ron.

► Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata cu urmatoarele date:

Beneficiar: S.C. Bagno Moderno S.R.L.
Sediul social: Str. Cpt. Dinu Pestritu,Nr.43,Etaj 1,Voluntari, Ilfov
CIF: RO35404214
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J23/86/2016
Cont IBAN: RO11UGBI0000122016911RON
Banca: Garanti Bank S.A,Sucursala Mosilor

Pentru aceasta modalitate de plata veti primi prin e-mail  factura proforma.

► Plata in rate fara dobanda.(aici)

 

► Plata in rate, cu credit instant, prin TBI Pay

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de finantare direct din cosul de cumparaturi, care îți permite să platesti în rate, fara drumuri la banca. E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul finantatorului nostru: https://tbibank.ro/persoane-fizice/servicii-tbi-credit/credite-la-comercianti/credit-online-bunuri