Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Bagno - Echipamente pentru bai, mobilier pentru bai, accesorii baie de cea mai inalta calitate.

De ce www.bagno.ro?

Ne mandrim cu faptul ca suntem un furnizor de incredere pentru obiecte sanitare si echipamente pentru bai. Proiectul nostru, inclusiv acest magazin online de produse pentru amenajarea bailor a luat nastere la sugestia clientilor nostri care si-au amenajat spatiile cu produsele de inalta calitate si simt estetic furnizate de noi. Focusati pe nevoile clientilor nostri si pe dorinta de a oferi o selectie cat mai variata de optiuni in ceea ce priveste amenajarea bailor cu obiecte sanitare estetice si functionale, ne extindem mereu gama de produse si accesorii pentru baie.

Pe  www.bagno.ro vei gasi o gama larga de echipamente pentru bai si obiecte sanitare de la producatori consacrati, inclusiv moblier pentru bai. Indiferent daca esti in cautarea de obiecte sanitare pentru amenajarea unei bai mici sau a unei bai mari, indiferent de stilul de design interior ales, suntem aici pentru a te ajuta sa ai spatiu perfect, o baie adecvata pentru tine sau familia ta, o baie adecvata pentru birou, inclusiv pentru spatii comerciale, industriale sau din domeniul HoReCa.

Gama variata de obiecte sanitare

Avem tot ce iti doresti in materie de echipamente pentru bai. De la cabine de dus si bai cu hidromasaj, la chiuvete, lavoare, vase wc, bideuri, baterii si mobilier pentru bai, suntem convinsi ca vei gasi pe bagno.ro obiectele sanitare si accesoriile de care ai nevoie pentru pentru a-ti transforma baia intr-un spatiu modern si functional. Ne-am gandit la tot, inclusiv la suporturi pentru prosoape, dispensere pentru sapun, capace wc si tot ce ti-ar trebui in baie pentru un plus de confort si, de ce nu, un plus de stil. 

Ai toate motivele sa alegi obiecte sanitare si accesorii de calitate de pe bagno.ro!