Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Cabine Dus Dreptunghiulare / Patrate

  Daca se întâmpla sa aveti o baie mare, atunci o cabina de dus dreptunghiulara este ceva ce ar trebui sa luati in considerare. Aceste amenajari uimitoare vor ajuta, de asemenea, sa creati un spatiu separat in camera de baie.
  Crearea de spatiu este una dintre cele mai bune metode de a oferi baii dumneavoastra acel sentiment de lux. O cabina de de dus dreptunghiulara va transforma aspectul baii, oferindu-va un design spectaculos.
  Cabina de dus dreptunghiulara va va îmbunatati rutina zilnica, deoarece spatiul din acesta va oferera un pic mai multa libertate. Un upgrade sensibil.

 Alegeti o cabina de dus patrata din gama noastra uriasa disponibila online. Cabinele de dus în formă de patrat au linii clare si elegante, care vor arata grozav in orice baie si stau bine în colturi, pentru o utilizare cat mai ergonomica a spatiului.
 Usa de dus impreuna cu un perete lateral perfect băile moderne, în special cabinele de dus fara rama adauga baii dumenavoatra un aspect ultra-modern.
 Cu o gama larga de dimensiuni si stiluri de cabina disponibile, modelele noastre de cabina de dus patrate sunt potrivite pentru orice tip de baie. Cabinele de dus pătrate sunt concepute pentru a completa subtil orice baie in care sunt montate.

Sorteaza si filtreaza dupa pret:
RON
Filtre:
-13%
Usa cabina dus Radaway Idea KDJ 120X200 cm
PRP: 3,011.00 RON 2,646.00 RON
-18%
Cabina dus SanSwiss Salia Sae2 100x100x190cm
PRP: 3,605.00 RON 2,977.00 RON