Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

 

 

Dacă suneti posesorul unui card de credit CardAvantaj, Garanti Bonus Card, Star BT, Brd Finance, sau Alpha Bank puteti sa platiti online produsele cumpărate în 6 rate fără dobândă.

Totul este foarte simplu, dupa ce finalizati cumparaturile selectati in sectiunea "Modalitate de plata" optiunea "Online, cu card Bancar" si alegeti tipul cardului dumneavoastra precum si numarul de rate dorit. Puteti alege sa platiti produsele in 2, 3 până la 6 rate egale fara dobanda

 

 

 

Plata in rate, cu credit instant, prin TBI Pay

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de finantare direct din cosul de cumparaturi, care îți permite să platesti în rate, fara drumuri la banca. E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF.  

Pentru cumparaturi de pana in 1.000 lei poti imparti costul in 4 rate fara dobanda. Cumparaturile de peste 1.000 lei le poti plati in pana la 60 de rate fixe.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul finantatorului nostru: https://tbibank.ro/persoane-fizice/servicii-tbi-credit/credite-la-comercianti/credit-online-bunuri