Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

 

Livrarea produselor se face prin curierat rapid, pana la domiciliul cumparatorului in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care localitatea cumparatorului nu se afla in raza de acoperire a curierului, acesta va fi contactat in vederea stabilirii costurilor de livrare pana la destinatie. In cazurile in care destinatia este in afara ariei de acoperire, firma de curierat percepe taxa de 1 leu/km suplimentar.

Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto a curierului. De la punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, curierul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina. Rugam insistent a se verifica produsele primite in prezenta curierului, moment in care produsul deteriorat in timpul transportului, poate fi refuzat. Orice reclamatie ulterioara, nu va fi luata in consieratie decat daca produsul prezinta defect de fabricatie.

Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta.

Livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc 500 lei. Pentru comenzi mai mici de 500 lei se percepe o taxa de 40 lei.