Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Seturi baterii

Ca ceva pe care îl veți folosi zilnic, este destul de important ca sistemul de dus să facă ceea ce aveți nevoie. Dacă aveti nevoie de un upgrade, selecția noastră de sisteme de dus pentru baie complete merită cu siguranță să aruncati o privire, deoarece există ceva care să se potrivească tuturor băilor, indiferent de cerințele dumneavoastra.

Așadar, veți observa că sistemele noatre de dus vin intr-o gama foarte variata, cu o singura iesire, doua, trei sau chiar patru iesiri disponibile. Dar care este diferența dintre ele? Iată o scurtă explicație pentru a vă ajuta cu decizia dumneavoatra.

Sistem de dus cu o iesire - Dușurile cu o singura iesire sunt o modalitate foarte accesibilă de modernizare, ceea ce le face ideale pentru băile pentru oaspeți. După cum sugerează și numele, acestea au doar o functie, mai excat o para pentru dus.

Sistem de dus cu doua cai - Aceste dușuri vă permit să adăugați o a doua funcție pentru a însoți palaria de duș. Acest lucru va lua de obicei forma unui al doilea cap (de obicei, un design de telefon) sau jeturi de corp, oferindu-vă o experiență mai relaxantă.

Sistem de dus cu trei cai - Un alt nivel de lux este adăugat aici, deoarece aceste modele combină diverse funcții pentru a oferi un duș mai complet. Veți vedea kituri cuprinse dintr-p palarie de dus, o para de dus și jeturi de dus cu masaj, cu supapa de deviere care vă permite să comutați între iesiri, în funcție de ceea ce doriți să utilizați.

Sistem de dus cu patru iesiri - Cea mai luxoasă opțiune. Cu aceste sisteme de dus veți putea să vă bucurați de o multitudine de funcții care vă vor ajuta sa va relaxati și gata să vă începeți ziua.

Va merge un duș complet în baie?

Nu ar trebui să existe probleme dar trebuie să fiți conștienți că unele dintre dușurile noastre complete nu vor funcționa eficient daca instalatia de alimentare cu apa nu livreaza presiunea corespunzatoare. Ar trebui să consultați un instalator dacă nu sunteți sigur cum să procedați aici.

Cât de ușor este instalarea?
Ușor dacă știi cum. Dacă sunteți începători atunci când vine vorba de instalații sanitare, atunci vă sfătuim cu tărie să angajați un profesionist care să facă treaba pentru dumenavoatra pentru a vă asigura că beneficiați la maxim de noul sistem de dus.

Sorteaza si filtreaza dupa pret:
RON
Filtre: