Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Consumatorul, PERSOANA FIZICA, are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 120 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, oferindu-ne posibilitatea de verificare la livrare, la destinatia indicata de catre operatorii nostri, in termen de 120  zile de la denuntarea contractului. Nu se impune returul cu un transportator anume, insa recomandam asigurarea valorica deoarece in cazul in care produsul se deterioreaza in timpul transportului sa puteti cere despagubiri firmei de curierat.

Bagno Moderno S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, dar nu mai mult de 30 zile lucratoare incepand cu ziua acceptarii lui in depozit. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de montaj, folosire si/sau interventii neautorizate precum si cele care fac obiectul Art. 16 din OU 34/2014 (exemplu: capace de wc, perii de wc, vase wc, bideuri, pisoare si alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena);

Produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele special comandate furnizorului se vor achita cu avans de 50% din valoare si nu se vor primi retur. 

►  Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur.

 

Formular de retur