Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Cadru lavoar Geberit Duofix pentru fixarea bateriei in perete

Cod: 111.493.00.1
764.00 RON
964.00 RON
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 500 Ron.
  • Livrare: 24-48 ore
  • Garantie: 10 ani
  • Consultanta de specialitate: 0720 456 456
  • Plata in rate - Vezi detalii

Cadru lavoar Geberit Duofix pentru fixare baterie lavoar in perete

Cadrul pentru fixarea lavoarului si a bateriei de lavoar, se foloseste pentru: o pardoseala de 0-20 cm, instalare in pereti cu inaltime partiala sau totala a camerei, instalarea in constructii cu pereti de gips carton cu panouri (lemn sau gips) sau pentru instalarea in fata peretilor de gips carton sau solizi. Are inaltimea de 112 cm pana la 130 cm, gauri cu diametrul de 9 mm pentru fixarea in constructii din lemn, distanta de fixare lavoare fiind de 5-38 cm, picioare auto-blocante, placa picioare rotativa, auto-sustinere, fixare pentru cot evavuare, inaltime reglabila. Cadrul este acoperit cu pulbere de culoare albastru Geberit. Elementele livrate sunt: 2 tije filetate M10 pentru fixarea produselor din ceramica, cot evacuare dia. 50 mm, garnitura cauciuc dia. 44/32 mm si material fixare.

Producator: Geberit
Livrare: 24-48 ore
Garantie: 10 ani
Colectia: Duofix
Tip produs: Cadru lavoar

Geberit este un producator german de sisteme pentru bai care a pasit deja catre viitor atat prin viziune cat si prin produsele destinate confortului din baie. Moto-ul lor, “O lume plina de posibilitati”, se reflecta in toate produsele care poarta marca Geberit.

Producatorul german, in cei 150 de activitate, a adunat cunostinte temeinice si a reusit sa dezvolte noi produse sanitare pentru baie care s-au dovedit a fi inovatoare, versatile si foarte usor de instalat fara a face rabat de la functiile estetice, din contra, a reusit sa creeze sisteme sau cadre care ascund partile inestetice ale obiectelor sanitare in perete.

Geberit ascunde tot si propune aspecte moderne, minimaliste si cu tehnologie avansata. Wc-urile suspendate cu rezervoare incastrate sau ingopate creaza un cadru elegant care poate fi personalizat conform viziunii clientilor, singurele elemente vizibile fiind de cele mai multe ori clapetele de actionare dual flush.

Pretabile atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel comercial, produsele Geberit sunt intalnite in baile din hoteluri si pensiuni, in baile mall-urilor si a magazinelor, in baile corporatiior si a firmelor care au optat pentru incastrarea obiectelor sanitare.

Prin design elegant si functii exceptionale, obiectele sanitare si cadrele se sustinere brevetate care ies din fabrica producatorului poarta stampila calitatii si durabilitatii germane.

Baia este privita ca un spatiu personal dedicat relaxarii. Geberit propune tehnologii sanitare cu maxima functionalitate ascunse in perete tocmai pentru a crea spatii unice, versatile, cu stil si personalitate.

Pentru bai ordonate si spatioase va recomandam solutiile complete si inovatoare de la Geberit care vor defini confortul si aspectul estetic al bailor, vor fi o sursa de inspiratie.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 500 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Cadru lavoar Geberit Duofix pentru fixarea bateriei in perete
764.00 RON
964.00 RON
Cantitate: