Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Set de dus IdealRain Evo Round cu para 11 cm cu 3 jeturi, furtun 175 cm si bara 90 cm

Cod: B2237AA
335.00 RON
671.00 RON

Set de dus IdealRain Evo Round cu para 11 cm cu 3 jeturi, furtun 175 cm si bara 90 cm

Setul de dus Ideal Standard face parte din colectia IdealRain si are un finisaj placut de culoare crom. Dimensiunea setului de dus cu bara de sustinere 900 mm, furtun dus 1750 mm, para de dus 110 mm si limitator de debit 8l/min. Para de dus este prevazuta cu buton pentru selectarea jetului si un suport pentru para de dus glisanta. Setul de dus are trei moduri de pulverizare: ploaie, masaj si ploaie blanda. Calcarul poate fi indepartat cu o stergere simpla, sistemul mai are si o alimentare interna separata de apa protejand suprafata cromata. Baia nu mai este doar un spatiu intim, este locul unde stilul se impleteste cu tehnologia pentru a da nastere unui design functional. Indiferent de marimea spatiului, designerii si arhitectii care stau in spatele conceptelor de produs, au solutia potrivita si in acord cu stilul propriu al clientului. Pe langa colectiile clasice de echipamente pentru baie, Ideal Standard schimba modul de gandire si de folosinta a celor mai uzuale obiecte sanitare, revolutioneaza spalatul pe maini prin conceperea unui sistem de dus inteligent.

Montaj: Pe perete
Producator: Ideal Standard
Material: Alama
Culoare: Crom
Livrare: 24-48 ore
Garantie: 2 ani
Colectia: IdealRain

Unul dintre cei mai renumiti producatori de solutii si echipamente pentru baie nu putea lipsi din peisajul magazinelor romanesti de profil. In cei peste 100 de ani de experienta producatorul belgian s-a remarcat prin cele doua componente esentiale ale succesului: inovare si design.

Pe langa colectiile clasice de echipamente pentru baie, Ideal Standard schimba modul de gandire si de folosinta a celor mai uzuale obiecte sanitare, revolutioneaza spalatul pe maini prin conceperea unor baterii inteligente (fara atingere).

Igiena este pusa in balanta alaturi de functionalitate si design. Producatorul revolutioneaza toaletele prin renuntarea la clasicele margini rotunjite care sunt greu de curatat. Usor de instalat si intretinut, vasele wc Ideal Standard sunt solutia pentru o baie fara microbi.

Baia nu mai este doar un spatiu intim, este locul unde stilul se impleteste cu tehnologia pentru a da nastere unui design functional. Indiferent de marimea spatiului, designerii si arhitectii care stau in spatele conceptelor de produs, au solutia potrivita si in acord cu stilul propriu al clientului.

Bateriile pentru lavoare, cada, dus sau bideuri sunt o expresie de stil, fiecare colectie urmareste anumite forme si tendinte. Rotunjite sau cu forme drepte, incastrate sau ingropate, cu sau fara termostat, bateriile de baie devin elemente care fac parte dintr-un plan elaborat de design. Accesoriile si corpurile de iluminat pun fiecare detaliu in lumina si completeaza viziunea designerului.

Ideal Design si-a propus ca prin produsele destinate bailor sa aiba un impact pozitiv asupra vietii si asupra confortului tuturor.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Set de dus IdealRain Evo Round cu para 11 cm cu 3 jeturi, furtun 175 cm si bara 90 cm
335.00 RON
671.00 RON
Cantitate: