Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Lavoar Geberit Preciosa cu blat 60x55xH20 cm fara preaplin

Cod: 253230000
1,079.00 RON
1,729.00 RON

Lavoar Geberit Preciosa cu blat 60x55xH20 cm fara preaplin

Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 600x550xH200 mm, prezinta orificiu de baterie centrat si nu are preaplin. Lavoarul se monteaza suspendat si prezinta banc cu orificiu de robinet coborat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.

Forma: Dreptunghiulara
Montaj: Suspendat
Producator: Geberit
Material: Argila refractara fina
Culoare: Alb
Lungime: 60 cm
Latime: 55 cm
Livrare: 24-48 ore
Inaltime: 20 cm
Garantie: 10 ani
Colectia: Preciosa
Tip produs: Lavoar

Geberit este un producator german de sisteme pentru bai care a pasit deja catre viitor atat prin viziune cat si prin produsele destinate confortului din baie. Moto-ul lor, “O lume plina de posibilitati”, se reflecta in toate produsele care poarta marca Geberit.

Producatorul german, in cei 150 de activitate, a adunat cunostinte temeinice si a reusit sa dezvolte noi produse sanitare pentru baie care s-au dovedit a fi inovatoare, versatile si foarte usor de instalat fara a face rabat de la functiile estetice, din contra, a reusit sa creeze sisteme sau cadre care ascund partile inestetice ale obiectelor sanitare in perete.

Geberit ascunde tot si propune aspecte moderne, minimaliste si cu tehnologie avansata. Wc-urile suspendate cu rezervoare incastrate sau ingopate creaza un cadru elegant care poate fi personalizat conform viziunii clientilor, singurele elemente vizibile fiind de cele mai multe ori clapetele de actionare dual flush.

Pretabile atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel comercial, produsele Geberit sunt intalnite in baile din hoteluri si pensiuni, in baile mall-urilor si a magazinelor, in baile corporatiior si a firmelor care au optat pentru incastrarea obiectelor sanitare.

Prin design elegant si functii exceptionale, obiectele sanitare si cadrele se sustinere brevetate care ies din fabrica producatorului poarta stampila calitatii si durabilitatii germane.

Baia este privita ca un spatiu personal dedicat relaxarii. Geberit propune tehnologii sanitare cu maxima functionalitate ascunse in perete tocmai pentru a crea spatii unice, versatile, cu stil si personalitate.

Pentru bai ordonate si spatioase va recomandam solutiile complete si inovatoare de la Geberit care vor defini confortul si aspectul estetic al bailor, vor fi o sursa de inspiratie.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Lavoar Geberit Preciosa cu blat 60x55xH20 cm fara preaplin
1,079.00 RON
1,729.00 RON
Cantitate: