Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Rezervor ingropat Geberit Omega 12 x H82 cm, cu actionare frontala sau de sus

Cod: 109.043.00.1
811.00 RON
1,047.00 RON

Rezervor ingropat Geberit Omega 12cm grosime, cu actionare frontala sau de sus, H82 cm

Noul rezervor incastrat de 12 cm Omega, ofera optiunui suplimentare in designul camerei de baie, fiind potrivite actionarii frontale sau de sus, permitand instalarea unor modele de clapete de actionare elegante si de mici dimensiuni. Izolat complet impotriva condensului, are inaltime de instalare de 82 cm, fiind ajustabil in adancime, conexiunea la apa facandu-se prin partea stanga. Volumul rezervorului este: pentru setarea din fabrica: 6 si 3 litri, pentru volumul mic de spalare: 3-4 litri, pentru volumul mare de spalare: 4.5/6/7.5 litri, debitul fiind intre 0,1 si 10 bari. Montajul se face simplu, nu necesita unelte suplimentare. Setul complet contine: racord pentru alimentare cu apa R1/2" cu robinet de trecere si ventil, compatibil cu produsele MeplaFix, conducta de evacuare, set de conexiune pentru vas de WC, Ø90 mm, mufa adaptoare, Ø90/110 mm, 2 tije pentru fixarea rezervorului, capac de protectie pentru deschiderea de service si material pentru fixare. Placa de actionare se comanda separat.


Producator: Geberit
Livrare: 24-48 ore
Garantie: 10 ani
Colectia: Omega
Tip produs: Rezervor WC

Geberit este un producator german de sisteme pentru bai care a pasit deja catre viitor atat prin viziune cat si prin produsele destinate confortului din baie. Moto-ul lor, “O lume plina de posibilitati”, se reflecta in toate produsele care poarta marca Geberit.

Producatorul german, in cei 150 de activitate, a adunat cunostinte temeinice si a reusit sa dezvolte noi produse sanitare pentru baie care s-au dovedit a fi inovatoare, versatile si foarte usor de instalat fara a face rabat de la functiile estetice, din contra, a reusit sa creeze sisteme sau cadre care ascund partile inestetice ale obiectelor sanitare in perete.

Geberit ascunde tot si propune aspecte moderne, minimaliste si cu tehnologie avansata. Wc-urile suspendate cu rezervoare incastrate sau ingopate creaza un cadru elegant care poate fi personalizat conform viziunii clientilor, singurele elemente vizibile fiind de cele mai multe ori clapetele de actionare dual flush.

Pretabile atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel comercial, produsele Geberit sunt intalnite in baile din hoteluri si pensiuni, in baile mall-urilor si a magazinelor, in baile corporatiior si a firmelor care au optat pentru incastrarea obiectelor sanitare.

Prin design elegant si functii exceptionale, obiectele sanitare si cadrele se sustinere brevetate care ies din fabrica producatorului poarta stampila calitatii si durabilitatii germane.

Baia este privita ca un spatiu personal dedicat relaxarii. Geberit propune tehnologii sanitare cu maxima functionalitate ascunse in perete tocmai pentru a crea spatii unice, versatile, cu stil si personalitate.

Pentru bai ordonate si spatioase va recomandam solutiile complete si inovatoare de la Geberit care vor defini confortul si aspectul estetic al bailor, vor fi o sursa de inspiratie.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Rezervor ingropat Geberit Omega 12 x H82 cm, cu actionare frontala sau de sus
811.00 RON
1,047.00 RON
Cantitate: