Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Vas WC cu montaj pe pardoseala Duravit D-CODE pentru rezervor asezat 35x65 cm;

Cod: 21110900002
479.00 RON
485.00 RON
Acest produs nu mai exista in oferta noastra.

Vas WC pe pardoseala cu scurgere orizontala si set fixare inclus.

Montaj: Pe pardoseala
Producator: Duravit
Material: Ceramica sanitara
Culoare: Alb
Lungime: 65 cm
Latime: 35 cm
Livrare: 24-48 ore
Garantie: 5 ani
Colectia: Duravit D-CODE
Tip produs: Vas WC

Inca o marca “made in Germany” care stabileste noi standarde de proiectare, durabilitate si design in materie de obiecte sanitare. Cu un design indraznet, cu premii internationale care atesta acest lucru, Duravit raspunde cerintelor care vin de la clienti si mentine spiritul practic al obiectelor sanitare.

Traditia si precizia nemteasca se remarca si in productia de obiectele de ceramica sanitara. Curentul Eco a atins si producatorii de obiecte sanitare. Duravit aduce inovatii pe 2 fronturi: face eforturi in sistemul de productie pentru a economisi resurse si produce obiecte sanitare pentru un consum de apa responsabil.

Duravit iubeste geometria, lucru care se observa in forma cazilor de baie, a lavoarelor, a vaselor WC, a bideurilor si a rezervoarelor pentru toalete. Bateriile pentru cada sau dus marca Duravit se remarca prin materialele ce calitate (crom), prin designul atragator, liniar si forme bine proportionate. Aeratorul reglabil asigura un jet de apa optim si adaptat la nevoile utilizatorului.

Mottoul producatorului de obiecte sanitare Duravit este: Gandire mare pentru spatii mici”. Confectionand produse versatile si ergonomice pentru bai, inginerii producatorului german sunt renumiti pentru solutiile ingenioase de economisire a spatiului fara a afecta gradul de confort.

Duravit investeste in viitor. Produce toalete SensoWash dotate cu senzor de proximitate pentru ridicarea automata a capacului. Duravit, prin obiectele sanitare realizate in ultimii ani promite un design deosebit impletit cu un confort luxuriant si tehnologie hight tech (aplicatii mobile).

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Vas WC cu montaj pe pardoseala Duravit D-CODE pentru rezervor asezat 35x65 cm;
479.00 RON
485.00 RON
Acest produs nu mai exista in oferta noastra.