Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Suport cadite dus LA-100 Ravak Base, 75 cm

Cod: B2F0000003
PRP: 181.00 RON
163.00 RON
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 500 Ron.
  • Livrare: 24-48 ore
  • Consultanta de specialitate: 0720 456 456
  • Plateste in rate incepand de la 27 lei - Vezi detalii

Suport cadite dus LA-100 Ravak Base, 75 cm

Suportul universal din gama Ravak Base este format din doua grinzi metalice si are dimensiunea de 750 mm. Cand sunt montate picioarele, se pot regla in asa fel incat cadita sa poata fi instalata perfect orizontal. Picioare universale sunt potrivite pentru gama de cadite din colectiile Kaskada si Galaxy LA, variantele de 1000x1000 mm. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele recomandate in sectiunea produselor complementare.

Producator: Ravak
Lungime: 750 mm
Livrare: 24-48 ore
Tip produs: Accesoriu montaj

De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10 °), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

Suntem specializati în băi sofisticate gândite în la cel mai mic detaliu cu condiţia de a oferi o soluţie completă. Noi furnizăm clienţilor nostri căzi de baie, cabine şi uşi de dus, căzi de baie cu sisteme de hidromasaj, chiuvete, mobiliere de baie, robinetele de apă și alte accesorii pentru baie.În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, vă garantăm o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor noastre pentru clienții noștri. Noi creem băile cu deosebită inspiratie și perfecte până la ultimul detaliu. Sub brandul RAVAK oferim solutii complete, pentru băi moderne, sub forma unor concepte integrate, precum și căzi de baie acrilice cu sisteme opționale, personalizate de hidro masaj, cabine și uși de duș, chiuvete, mobiliere de baie, baterii și o gamă largă de accesorii de design.
Soluțiile noastre să se bazează pe mai mult de douăzeci de ani de experiență și am devenit cel mai mare producător ceh, deținând o poziție dominantă în Europa Centrală.Compania RAVAK a fost infiintată în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestionează în mod activ compania.Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul nostru principal. Noi regulat introducem produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Am ales să cooperăm cu studiourile care au avut succes atât în Cehia, cât  și în mediul de design concurențial internațional.

Conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK.Fiecare dorește să aibă o baie frumoasă, dar asta nu înseamnă alte cerințe nu pot fi îndeplinite. Conceptele și produsele RAVAK rezolva probleme din interior, astfel încât tot ce ai nevoie pentru o baie sau un duș confortabil se potrivește perfect cu interiorul băii.La fel cum apa nu respectă împărțirea lumii de către oamenii prin frontiere sau prin alte metode, nici produsele noastre nu cunosc granițe. Din Republica Cehă călătoresc oriunde este nevoie, pentru a folosi eficient puterea de curățare a apei. Puteți să vă întâlniți cu ele în peste 50 de țări, în cele mai faimoase hoteluri, companii sau rezidențe private. Peste tot clienții vor aprecia calitatea unui brand dovedit și a unui design original.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 500 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Suport cadite dus LA-100 Ravak Base, 75 cm
163.00 RON
181.00 RON
Cantitate: