Se incarca

Nu exista produse adaugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Adaptor excentric pentru racord scurgere wc Ideal Standard 13,5x13,5 cm

Cod: T002867
37.00 RON
63.00 RON

Adaptor excentric pentru racord scurgere wc Ideal Standard 13,5x13,5 cm

Adaptor excentric de iesire pentru vas wc cu scurgere in pardoseala din gama Ideal Standard. Adaptorul excentric se foloseste in combinatie cu racord de scurgere 90°, vertical (J324867), folosit, pentru distanta de 165-225 mm, de la perete la centrul scurgerii.

Producator: Ideal Standard
Livrare: 3-5 zile
Tip produs: Accesoriu montaj

Unul dintre cei mai renumiti producatori de solutii si echipamente pentru baie nu putea lipsi din peisajul magazinelor romanesti de profil. In cei peste 100 de ani de experienta producatorul belgian s-a remarcat prin cele doua componente esentiale ale succesului: inovare si design.

Pe langa colectiile clasice de echipamente pentru baie, Ideal Standard schimba modul de gandire si de folosinta a celor mai uzuale obiecte sanitare, revolutioneaza spalatul pe maini prin conceperea unor baterii inteligente (fara atingere).

Igiena este pusa in balanta alaturi de functionalitate si design. Producatorul revolutioneaza toaletele prin renuntarea la clasicele margini rotunjite care sunt greu de curatat. Usor de instalat si intretinut, vasele wc Ideal Standard sunt solutia pentru o baie fara microbi.

Baia nu mai este doar un spatiu intim, este locul unde stilul se impleteste cu tehnologia pentru a da nastere unui design functional. Indiferent de marimea spatiului, designerii si arhitectii care stau in spatele conceptelor de produs, au solutia potrivita si in acord cu stilul propriu al clientului.

Bateriile pentru lavoare, cada, dus sau bideuri sunt o expresie de stil, fiecare colectie urmareste anumite forme si tendinte. Rotunjite sau cu forme drepte, incastrate sau ingropate, cu sau fara termostat, bateriile de baie devin elemente care fac parte dintr-un plan elaborat de design. Accesoriile si corpurile de iluminat pun fiecare detaliu in lumina si completeaza viziunea designerului.

Ideal Design si-a propus ca prin produsele destinate bailor sa aiba un impact pozitiv asupra vietii si asupra confortului tuturor.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 500 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Adaptor excentric pentru racord scurgere wc Ideal Standard 13,5x13,5 cm
37.00 RON
63.00 RON
Cantitate: